Marokkolainen bataattipata
Pähkinäisestä ja mausteisesta bataattipadasta joko pitää tai ei pidä, maustesekoitus on sen verran "eksoottinen".
Helppo naan-leipä toimii mainiosti tämänkin ruuan kumppanina.
4:lle
800 g bataattia
2 salottisipulia
4 valkosipulin kynttä
1 rkl inkivääritahnaa
2 tl juustokuminaa
1 tl kanelia
1 tl jauhettua korianteria
suolaa
1 tlk kidneypapuja
1 dl maapähkinävoita
1 tlk paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
4 dl vettä
Leikkaa bataatti kuutioiksi, hienonna sipulit.
Kuullota sipulit, inkivääri ja mausteet isossa paistinpannussa tai kattilassa. Lisää bataatti ja kuullota vielä noin 5 minuuttia.
Lisää valutetut pavut, maapähkinävoi, tomaatti ja vesi. Sekoita ja anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.
Kommentit
Lähetä kommentti