Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuuta 23, 2021.

Pinaatti-ricottacannelonit

Kuva
Täytteen määrä vähän vaihtelee ricottapurkin koon mukaan, ja se vaikuttaa tarvittavien pastaputkien määrään (samoin se miten paljon täytettä kuhunkin putkeen survot). Täyte on aika mietoa, joten pistä kastikkeeseen makua sen verran että riittää. Kuvan cannelonit on valmistettu itse tehdystä pastataikinasta . Tein taikinasta ohuen levyn, josta leikkasin sopivan kokoisia palasia. Palan toiseen reunaan täytettä ja rullaus, rullat saumapuoli alaspäin vuokaan. Vähän hitaampaa kuin valmiiden putkien täyttö, mutta onpahan varmasti rakkaudella tehty. 16-20 kpl canneloni-putkia 2-3 dl juustoraastetta Täyte 3 salottisipulia 3 valkosipulin kynttä 300 g pakastepinaattia 2 prk ricottaa suolaa mustapippuria provencen yrttejä 50 g pinjansiemeniä Kastike 1 tlk tomaattimurskaa 1 tlk paseerattua tomaattia 0,5-1 ruukku tuoretta basilikaa 1 rkl sokeria suolaa tabascoa tai muuta tulista maustekastiketta Hienonna sipulit ja kuullota niitä muutama minuutti. Lisää pinaatti ja sekoittele kunnes se on sulanut.