Äyriäis-currykeitto
Nyt löytyi herkku, jonka tekeminen on jo melkein liian helppoa… Jos haluat "koristella" sopan äyriäisillä kuten kuvassa, niin paista niitä hetki pannulla ja lisää vasta ihan lopuksi keiton pinnalle. Äyriäisten tilalla voi tietysti käyttää pelkkiä katkarapuja tai vaikka broileri- tai Mifu-suikaleita. Ja mikäänhän ei estä tekemästä useampia versioita, keittopohja vain valmiiksi ja jokainen lisää haluamansa "lisukkeen". 3-4:lle 2 dl (basmati)riisiä 3 kevätsipulia 2 rkl keltaista currytahnaa 1 tlk kookosmaitoa 3-4 dl vettä 350 g pakasteäyriäisiä Pilko kevätsipuli, sulata äyriäiset. Paahda riisiä hetki kattilassa. Lisää öljyä ja kevätsipuli, kuullota pari minuuttia. Lisää kattilaan currytahna ja kookosmaito sekä 3 dl vettä. Keitä riisin vaatima aika, lisää äyriäiset muutama minuutti ennen keittoajan päättymistä. Jos haluat keitosta ohuempaa, lisää vettä.