Couscous-salaatti
Tämän salaatin voi syödä sellaisenaan ateriana tai sitten lisäkkeenä, jolloin riittää useammallekin. Helppoa ja nopeaa, eniten aikaa taitaa mennä kurkun ja avokadon kuutioimiseen. 4-6:lle 2 dl couscousia 2,5 dl vettä 1,5 tl juustokuminaa 1,5 tl minttua suolaa mustapippuria 1 avokado pala kurkkua 1 prk salaattijuustokuutioita 200 g granaattiomenan siemeniä (pakaste) 1 dl tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria Sulata granaattiomenan siemenet. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kuutioi avokado ja kurkku, hienonna persilja. Kuullota juustokuminaa öljyssä kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää muut mausteet, couscous ja kiehuva vesi. Sekoita ja anna turvota kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes kaikki neste on imeytynyt. Sekoita kaikki loput ainekset couscousin joukkoon. Tarjoa lisäksi halutessasi esim. turkkilaista jogurttia.