Purjo-kikhernekeitto
Lisää purjoharjoittelua 😀 Kannattaa soseuttaa vähän huolimattomasti, saa jäädä "suutuntumaa". Eikä tämä parmesaanin lisäämisen jälkeen kuitenkaan ole silkinsileää. 3-4:lle 2 purjoa 2 valkosipulin kynttä voita öljyä suolaa mustapippuria 5 dl vettä 1 kasvisliemikuutio 1 tlk kikherneitä 1 dl parmesaania raastettuna Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi, hienonna valkosipuli, raasta parmesaani. Kuullota valkosipulia ja purjoja kattilassa muutama minuutti voissa ja öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vesi ja liemikuutio, anna hautua kannen alla välillä sekoitellen 30 min. Lisää valutetut kikherneet ja keitä vielä 10-15 min. Soseuta ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Tarjoile vaikkapa sämpyläbostonin kanssa.