Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuuta 4, 2021.

Texmexantain bataattivuoka

Kuva
Minä pilkon bataatin venemäisiksi lohkoiksi, mutta tee itse miten haluat. Kyse on vain siitä, että mitä pienempiä eli ohuempia viipaleita / lohkoja / paloja teet, sitä nopeammin ne kypsyvät. Salsakastikkeen määrä riippuu siitä, miten "mehukasta" haluat sapuskan olevan. Kasvisversion saat, kun korvaat jauhelihan vaikka härkiksellä tai lisäät papujen määrää. 4:lle 1 iso bataatti suolaa mustapippuria 400 g jauhelihaa 3 salottisipulia 1-2 tlk taco- / salsakastiketta cayennepippuria 1 tlk (musta)papuja 150 g juustoraastetta 1 tuore chili Pilko bataatti haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi, hienonna sipuli ja suikaloi chili. Huuhdo ja valuta pavut. Levitä bataatit isoon, voideltuun uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 225 C noin 20 min, kunnes bataatit pehmenevät. Ruskista jauheliha, lisää sipuli, salsakastike ja cayennepippuri. Sekoita ja hauduta hetki. Lisää pavut ja sekoita. Ota bataattivuoka uunista ja vaihda uuni grillivastukselle. Lisää bataattien päälle