Kasviskorma ja kukkakaaliriisi
Korma kannattaa jättää aika löysäksi, kukkakaaliriisi imee ihmeen paljon kastiketta. Keltainen currytahna ei ole lainkaan niin hottia kuin punainen, joten sen kanssa ei tarvitse olla niin varovainen. Armaani itse asiassa olisi kaivannut vähän enemmän potkua, minulle maistui tämmöisenä. 4:lle 700-800 g bataattia 1-2 salottisipulia 2-3 valkosipulin kynttä 1 rkl inkivääritahnaa 1 tl jauhettua korianteria 1 tuore chili 10 currynlehteä 1-2 rkl keltaista currytahnaa 1 tlk kikherneitä 6 dl vettä sitruunamehua 100 g fetaa 4-5 rkl jugurttia suolaa mustapippuria 1 kg kukkakaalia Pilko bataatti sopiviksi suupaloiksi, hienonna sipulit ja chili. Irrottele kukkakaalista nuppuosat, pilko varret pieniksi paloiksi. Paista bataattipaloja isolla pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit, inkivääritahna, korianteri, chili, currynlehdet ja currytahna, kypsennä 5 min. Lisää pannulle kikherneet liemineen ja vesi, kuumenna kiehuvaksi ja anna porista noin 15 min. Lisää kukkakaalin varret ja keitä vielä noin 15