Curry-kuorrutetut munakoisot
Tässä ohjeessa olen hifistellyt munakoisojen viipaloimisen kanssa, jos haluat oikaista niin vetele vain paloiksi. Maustetahnan hierominen koisoihin on sotkuista puuhaa, senkin vältät jos vain lisäät koisopalat pannulle maustetahnan sekaan ja sekoittelet siinä. Joskus hifistely on kuitenkin antoisaa puuhaa, ja lopputulos aika näyttävä 😁 4:lle 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 1 rkl inkivääritahnaa tuoretta korianteria tai persiljaa 2 tuoretta punaista chiliä 1 tl kuminansiemeniä 1 tl sinapinsiemeniä 1 tl kurkumaa 1 tl garam masalaa curry-lehtiä 2 rkl maapähkinävoita 1 rkl mango-chutneya 2 rkl tamarinditahnaa suolaa pippuria 2 kpl / 800 g munakoisoja 1 tlk kookosmaitoa 1 rasia kirsikkatomaatteja Pilko kirsikkatomaatit. Sekoita sipulit, inkivääritahna, yrtti ja chilit tehosekoittimessa tahnaksi. Paista mausteita ja curry-lehtiä pannulla öljyssä pari minuuttia. Lisää tahna ja kypsennä sekoitellen 5 min. Lisää maapähkinävoi, mango-chutney ja tamarinditahna, mausta suolalla