Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuuta 18, 2020.

Halloumi-kasvispihvit

Kuva
Porkkanoiden ja parsakaalin raastaminen kannattaa hoitaa tehosekoittimella (jos sellainen on), säästää voimia ja siivoamista. Parsakaalin raastamisesta tavallisella raastimella tuli ainakin meillä ihan hulvaton sotku, sitä vihreää murua oli joka paikassa. Armaani mukaan nämä maistuvat paremmilta kuin tuoksuvat, tuoksu on kuulema kasvisruokamainen 😂 noin 20 kpl 250 g porkkanaa 250 g parsakaalia 250 g halloumia 2 munaa tuoretta tai kuivattua minttua tuoretta tai kuivattua timjamia mustapippuria Raasta porkkanat ja parsakaali varsineen karkeaksi raasteeksi. Raasta myös halloumi. Sekoita raasteet keskenään ja lisää joukkoon munat ja mausteet. Nosta taikinaa paistin- tai lettupannulle ja paista pihvejä noin 4 minuuttia / puoli. Tarjoile esim. tsatsikin kanssa.