Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuuta 26, 2020.

Marokkolainen bataattipata

Kuva
Pähkinäisestä ja mausteisesta bataattipadasta joko pitää tai ei pidä, maustesekoitus on sen verran "eksoottinen". Helppo naan-leipä toimii mainiosti tämänkin ruuan kumppanina. 4:lle 800 g bataattia  2 salottisipulia  4 valkosipulin kynttä  1 rkl inkivääritahnaa  2 tl juustokuminaa  1 tl kanelia  1 tl jauhettua korianteria  suolaa  1 tlk kidneypapuja  1 dl maapähkinävoita  1 tlk paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa  4 dl vettä Leikkaa bataatti kuutioiksi, hienonna sipulit.  Kuullota sipulit, inkivääri ja mausteet isossa paistinpannussa tai kattilassa. Lisää bataatti ja kuullota vielä noin 5 minuuttia.  Lisää valutetut pavut, maapähkinävoi, tomaatti ja vesi. Sekoita ja anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.