Jauhelihanuudelit
Voit "jatkaa" ruokaa lisäämällä siihen pehmeäksi paistettua, suikaloitua kaalia. Jos kaapista ei löydy seesamiöljyä niin jätä se pois, älä vaan jätä ruokaa tekemättä. 4:lle 200 g nuudeleita 2 rkl seesamiöljyä 400 g jauhelihaa 3-4 kevätsipulia 1 rkl inkivääritahnaa 1 tuore chili 1 dl miriniä (makeaa riisiviiniä) 1 dl soijaa 2 rkl seesaminsiemeniä (1 dl maapähkinöitä) Paahda seesaminsiemenet (ja/tai maapähkinät) ja jätä odottamaan, viipaloi kevätsipulit, hienonna chili. Keitä nuudelit, valuta ja laita takaisin kattilaan. Mausta seesamiöljyllä. Ruskista jauheliha isolla pannulla. Lisää pannulle kevätsipulin valkoiset osat, inkivääritahna ja chili. Paista sekoittaen reilu minuutti. Lisää pannulle nuudelit, soija ja mirin. Paista jatkuvasti käännellen pari minuuttia. Koristele seesaminsiemenillä, (maapähkinöillä) ja kevätsipulin vihreillä osilla.