Kanapiirakka
Tämä piirakka on kuulunut vakiorepertuaariini siitä lähtien, kun sitä tehtiin tyttöporukan illanistujaisiin vuonna miekka ja kirves. Koskaan ei ole reseptiä ollut, alkuun vain muistelin mitä tarpeita laitettiin ja sen jälkeen olen tehnyt tunteella. Uunista otettaessa täyte on vielä löysää, mutta kiinteytyy jäähtyessä. Kannattaa siis suosiolla odottaa hetki ennen kuin käy kimppuun, vaikka tuoksu kuinka houkuttelisi… Täytteestä saa muuten mainion pastakastikkeen, jos vähän löysentää vedellä tai ruokakermalla. (pakaste)piirakkataikina 1 pkt maustamattomia broilerisuikaleita suolaa mustapippuria soijaa yrttimaustetta paprikaa (kevät)sipulia 1 prk ananasmurskaa sweet chili -kastiketta 1 prk ranskankermaa juustoraastetta Levitä piirakkataikina vuokaan (saa olla aika korkeat reunat, täytettä tulee runsaasti), esipaista tarvittaessa. Kuutioi paprika, viipaloi kevätsipuli tai hienonna sipuli. Laita ananasmurska siivilään valumaan, ota mehu talteen. Ruskista broilerisuikaleet, mausta suolalla, p