Pinaattiletut ja jogurtti-juustokastike
Näitä lettuja on syöty sekä tuon jogurtti-juustokastikkeen että ihan paksun jauhelihakastikkeen kanssa, yhtä hyviä olivat. 2 munaa 5 dl maitoa mustapippuria suolaa 3 dl vehnäjauhoja 150 g pakastepinaattia 1 rkl ruokaöljyä Kastike 200 g turkkilaista jogurttia 100 g salaattijuustokuutioita kurkkua 3 rkl oliiviöljyä 1 rkl valkoviinietikkaa suolaa mustapippuria ½ dl ruohosipulia 1 valkosipulin kynsi Tee ensin kastike: raasta kurkku ja valuta kunnolla, hienonna sipulit ja murenna juusto haarukalla. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua muutama tunti jääkaapissa. Sulata pinaatti. Vatkaa munat rikki, lisää maito ja mausteet. Lisää jauhot vähitellen vatkaten. Lisää pinaatti ja öljy. Anna taikinan seistä 30 min. Paista letut voissa ohukais- tai paistinpannulla.