Reuben sandwich
Tässäpä lämpimien voileipien aatelia, kuuluu meidän vakiokalustoon. Alkuperäisissä jenkkiversioissa (ja nettikuvissa) suolalihaa on moninkertainen määrä, tämä ohje on sen suhteen sanoisinko järkevä. Mikäänhän ei estä pistämästä lihaa ja juustoa enemmänkin. 4 kpl 8 viipaletta paahtoleipää 150 g (tai 16 viipaletta) emmentalia 150 g naudan suolalihaa 400 g hapankaalia Kastike: 1 dl majoneesia 1-2 rkl ketsuppia 1 rkl raastettua piparjuurta 1 tl worchestershire-kastiketta suolaa mustapippuria Huuhtele hapankaali, puristele vesi pois. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Voitele paahtoleivät ja aseta 4 kpl voideltu puoli alaspäin uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa puolet juustosta leipäviipaleiden päälle, sen jälkeen puolet lihasta. Lisää hapankaali ja kastike, sekä loput lihasta ja juustosta. Laita päälle viimeiset leipäviipaleet voideltu puoli ylöspäin. Paista 220 C uunin yläosassa kunnes juusto sulaa ja leipien pintaa ruskistuu kauniisti.