Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuuta 15, 2020.

Peruna-pinaatti-valkohomejuustopaistos

Kuva
Tämä on tyypillinen ranskalainen ruoka, jossa maistuvat raaka-aineet, ei niinkään potkua antavat mausteet. 6:lle 1 kg kiinteitä perunoita 2 sipulia 200 g pakastepinaattia 2 dl kuivaa valkoviiniä 200 g ranskankermaa suolaa mustapippuria 300 g valkohomejuustoa Keitä perunat kypsiksi. Hienonna sipulit ja kuullota. Lisää pinaatit ja paista, kunnes enin neste on haihtunut. Sekoita sipuli-pinaattiseokseen valkoviini, ranskankerma, suola ja pippuri. Leikkaa perunat sentin viipaleiksi, levitä voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle pinaattiseos.  Viipaloi juusto ja nosta vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.  Paista 200 C noin 25 min.