Provencen munakoisot
Voit toki tehdä itse tomaattikastikkeen, mutta helpommalla pääset kun ostat valmiin pastakastikkeen. Meille pistou maistuu niin hyvin, että ollaan tehty jopa tuplana 😀 4:lle 4 pientä munakoisoa 4 dl tomaattikastiketta 1 rkl balsamicoa suolaa mustapippuria 250 g mozzarellaa 1,5 dl raastettua parmesaania 4 rkl rouhittua pekaanipähkinää Pistou 1 tomaatti 3 valkosipulin kynttä 1 ruukku basilikaa 2 dl raastettua parmesaania oliiviöljyä suolaa mustapippuria Tee ensin pistou: kalttaa tomaatti kuumassa vedessä, poista kuori ja pilko muutamaan osaan. Pyöräytä valkosipulit ja basilikanlehdet tehosekoittimessa sileäksi. Lisää tomaatinpalat ja parmesaani, hyrskäytä taas sileäksi. Lisää oliiviöljyä vähitellen sen verran, että seos on jämäkkää mutta lusikoitavaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise munakoisot ja tee leikkauspintaan ristikkäisviiltoja. Mausta tomaattikastike balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Paista munakoisoja runsaassa öljyssä leikkauspinta alaspäin noin 5 min., käännä ne j