Kesäkurpitsa-linssilasagne
Lasagnesta ei taida olla olemassakaan mitään pikaruokaversiota, mutta eihän se sitten lasagnea olisikaan. Vähän vaivaa, paljon rakkautta ja parisen tuntia, niistä on hyvä ateria tehty. Tämä on aika iso lasti, itse olen joutunut tekemään kahteen vuokaan. Peston voi myös sekoittaa juustoseokseen, mutta minä pidän "sattumista" ja siitä että värit erottuvat selvästi toisistaan. 8:lle 1 sipuli 3 valkosipulin kynttä 2 punaista chiliä noin 400 g kesäkurpitsaa 150 g pakastepinaattia 1 tlk punaisia linssejä 2 tlk paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa 2 kasvisliemikuutiota 1 rkl balsamicoa 1 rkl sokeria suolaa mustapippuria 300 g ranskankermaa 250 g mozzarellaa 15-20 lasagnelevyä pestoa 250 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja Hienonna sipulit ja chili, viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Huuhdo ja valuta linssit. Raasta mozzarella karkealla terällä. Kuullota sipuleita ja chiliä hetki, lisää kesäkurpitsaviipaleet ja jatka kuullottamista muutama minuutti. Lisää pinaatti ja sek