Pollo al limone (ja itse tehty pasta)
Työkaverilta saatu ohje, joka alunperin liittyi jotenkin Patricia Cornwellin Scarpetta-kirjoihin. Olipa reseptin keksijä kuka tahansa, hyvää on jos sitruunasta tykkää. Helppoudestaan huolimatta tämä on meille aina ollut juhlaruoka, en oikein tiedä miksi. Kuvassa on kaverina ensimmäinen ikinä itse tehty pasta. Vaatihan se vähän harjoittelua, mutta onnistui lopulta. Ja toisella kertaa mentiin jo ihan pro-meiningillä 😀 4:lle 4 broilerin rintafilettä tai paistileikettä vajaa 1 dl vehnäjauhoja suolaa mustapippuria voita 3 dl vettä 1 kanaliemikuutio 2 dl valkoviiniä 0,5 dl sitruunamehua valkopippuria persiljaa / ruohosipulia Sekoita lautasella jauhot, suolaa ja mustapippuria. Kääntele broilerit jauhoissa, ruskista voissa muutama minuutti kummaltakin puolelta. Nosta kypsät palat syrjään odottamaan ja pyyhkäise pannu puhtaaksi. Lisää pannulle vesi, liemikuutio, viini ja sitruunamehu. Keitä kastiketta hiljaa poreillen, kunnes sitä on jäljellä noin puolet (20-30 min), mausta suolalla ja valkopi