Kesäkurpitsakääröt
Mainio (nopea ja helppo) lisuke, joka sopii oikein hyvin pelkiltään syötäväksikin. En nyt laita tähän mitään määriä, koska riippuu niin paljon kesäkurpitsojen koosta sekä siitä kuinka paljon pidät sipulista ja ilmakuivatusta kinkusta. kesäkurpitsaa suolaa mustapippuria sipulia valkosipulia persiljaa tai muita tuoreita yrttejä ilmakuivattua kinkkua balsamicokastiketta Hienonna sipulit ja kuullota ne pehmeiksi pannulla. Puolita kesäkurpitsat pituussuunnassa ja leikkaa puolikkaat pienemmiksi paloiksi. Kaavi lusikalla sisustaa vähän pois, mausta suolalla ja pippurilla. Laita sipuliseosta kurpitsapalojen uraan, ripottele päälle persiljasilppua. Kiedo ilmakuivattua kinkkua kurpitsapalojen ympärille. Paista uunissa (225 C noin 10 minuuttia) tai grillaa, kunnes ovat sopivan pehmeitä. Koristele yrttisilpulla ja balsamicokastikkeella.