Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuuta 28, 2020.

Broileri-pestokääröt, papuja ja tomaattia

Kuva
Italialaistyyppisessä ruuassa luonnollisesti Italian lipun värit. Tai ainakin ennen kuin voitaikina ruskistuu... 2-4:lle noin 400 g broilerin rintafileitä, minuuttipihvejä tms. 2 valmista voitaikinalevyä 4 rkl pestoa suolaa pippuria 1 rasia kirsikkatomaatteja pari oksaa rosmariinia tai timjamia vihreitä (pakaste)papuja 1 rkl valkoviinietikkaa Jos käytät rintafileitä, nuiji niitä vähän ohuemmiksi. Sulata voitaikinalevyt ja kaulitse ne ohuemmiksi / pidemmiksi. Leikkaa levyt pituussuunnassa 4 suikaleeksi ja sitten suikaleet puoliksi. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla, levitä jokaisen päälle lusikallinen pestoa. Nosta fileet uunipellille. Kiedo voitaikinasuikaleet broilereiden ympärille, riittää että taitat päädyt alle. Voitele suikaleet öljyllä (tai munalla). Laita kirsikkatomaatit pieneen uunivuokaan, pirskottele päälle öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vuokaan vielä pari oksaa yrttejä. Laita broilerit ja tomaatit uuniin (tomaatit ritilälle alatasolle ja broileripelti yle