Falafel-pullat, helppo naan-leipä ja avokado-salsa
Tässäpä cross-kitcheniä parhaimmillaan: Lähi-idästä falafel-pullia, Intiasta naan-leipää ja meksikolainen avokado-salsa 😀 Falafel-pullia voi hyvin napostella ihan vain minttukastikkeen kanssa, naan-leipä sopii lisukkeeksi melkein mille vain ja salsa toimii tortillankin välissä. Tällä kertaa syötiin kaikkia yhdessä. Joskus kun oikein halutaan herkutella kaulitaan naan-taikinan sisään juustoraastetta. Leipä on muuten parasta juuri paistettuna, joten voit huoletta pakastaa osan taikinasta, jos koko lasti ei mene kerralla. Falafel-pullat 24 kpl 1 tlk kikherneitä 1 pieni sipuli 2 valkosipulin kynttä 1,5 dl persiljaa 1 muna 1 dl korppujauhoja 1 rkl sitruunamehua 1 tl juustokuminaa suolaa chilijauhetta seesaminsiemeniä Valuta kikherneet, hienonna sipulit. Pyöräytä kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi. Muotoile taikinasta tanko ja jaa se 24 palaan. Muotoile palat kostutetuin käsin pieniksi pulliksi. Pyörittele pullat seesaminsiemenissä. Paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia väli