Linssilasagne
Korvaa jauheliha linsseillä ja heitä sekaan vuohenjuustoa, niin teet oikein makoisan kasvislasagnen. Käyttämällä täysjyvälasagnelevyjä saat ruuasta astetta terveellisemmän.
6:lle
lasagnelevyjä
150 g vuohenjuustoa
50 g juustoraastetta
Linssikastike
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 dl vettä
suolaa
mustapippuria
timjamia
1 tlk punaisia linssejä
Juustokastike
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
timjamia
basilikaa
suolaa
mustapippuria
100 g juustoraastetta
6:lle
lasagnelevyjä
150 g vuohenjuustoa
50 g juustoraastetta
Linssikastike
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 dl vettä
suolaa
mustapippuria
timjamia
1 tlk punaisia linssejä
Juustokastike
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
timjamia
basilikaa
suolaa
mustapippuria
100 g juustoraastetta
Hienonna sipulit, raasta porkkana, huuhdo ja valuta linssit. Kuullota sipuleita hetki, lisää porkkanaraaste, tomaattimurska ja vesi. Lisää mausteet, sekoita ja hauduta kannen alla 10 min. Lisää linssit.
Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito pienissä erissä ja sekoita aina tasaiseksi. Keitä koko ajan sekoittaen pari minuuttia. Lisää mausteet ja juustoraaste, sekoita kunnes juusto sulaa.
Kaada voidellun vuoan pohjalle vähän linssikastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä. Lisää linssi- ja juustokastiketta, murustele päälle vuohenjuustoa. Tee samalla tavalla vielä pari kerrosta. Viimeisten lasagnelevyjen päälle tulee vain juustokastiketta ja pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 C 30-40 min.
Kommentit
Lähetä kommentti