Papu-tomaattivuoka
Voit tarjoilla ruuan sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä jonkin sortin lihalle.
Papujen ei tarvitse olla juuri kidneypapuja, toimii kyllä muillakin. Samoin tomaatit voivat olla osin tai kokonaan kirsikka- tai miniluumutomaatteja, niille riittää puolitus.
Jos käytän tomaattimurskaa, niin pyöräytän sauvasekoittimella tasaiseksi, mutta ei se mitenkään välttämätöntä ole.
4:lle
400 g tomaattia
4:lle
400 g tomaattia
1 tlk kidneypapuja
1 tlk kikherneitä
3 valkosipulin kynttä
0,5 purjoa
100 g parmesaania
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria
1 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 tlk paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
Viipaloi tomaatit, hienonna valkosipuli ja basilika, suikaloi purjo, raasta parmesaani.
Lado voideltuun vuokaan "kiinteät" ainekset pariksi kerrokseksi, jätä pari kourallista parmesaanista pinnalle.
Kiehauta vesi ja liuota siihen liemikuutio. Lisää paseerattu tomaatti ja sekoita. Kaada seos vuokaan.
Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
Paista 200 C noin 45 min.
Kommentit
Lähetä kommentti