Vihreät ricotta-letut

Voit tehdä lettutaikinan myös käsin kulhossa, hienonna silloin pinaatti, rucola ja kevätsipuli.
Pehmeät letut kestävät hyvin lämmittämisen.
Kastiketta tulee aika runsaasti, mutta toimii kyllä muidenkin ruokien kaverina. Tai tee puolikas annos 😀

noin 20 kpl

250 g ricottaa
30 g pinaattia
30 g rucolaa
2 kevätsipulia
1 dl auringonkukansiemeniä
75 g parmesaania
5 rkl vehnäjauhoja
3 munaa
1 rkl kasvisfondia

Kastike
1 prk ranskankermaa
2 dl majoneesia
1 rkl kasvisfondia
3 rkl punaista pestoa
sriracha-kastiketta (tai jotain muuta voimakasta chilikastiketta)

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Raasta parmesaani.
Sekoita lettujen ainekset tahmeaksi taikinaksi tehosekoittimessa.
Paista lettupannulla pari minuuttia puoleltaan.
Tarjoile chilikastikkeen kanssa.











Kommentit