Ratatouillegnocchit
Purjon ja muiden sipuleiden ohella opettelen paprikan syömistä, tässä yksi hyväksi havaittu tapa.
Kannattaa käyttää tuorepastaosastolta löytyviä perunagnocceja, kuiva vehnäpasta on ihan eri asia. Voi sitäkin toki laittaa, mutta sitten tarvitset enemmän vettä ja pidemmän keittoajan.
Mitä pienemmäksi pilkot kasvikset, sitä joutuisammin sapuska valmistuu (tuskin tuli kenellekään yllätyksenä 😁).
4:lle
2 salottisipulia
3 valkosipulin kynttä
1-2 kesäkurpitsaa
1 paprika
1 munakoiso
rosmariinia
timjamia
1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1-2 dl vettä
suolaa
mustapippuria
1 pussi perunagnoccheja
Parmesaanikastike
parmesaania
1 prk ranskankermaa
Hienonna sipulit, pilko kesäkurpitsat, paprikat ja munakoiso pieniksi suupaloiksi, raasta parmesaani.
1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1-2 dl vettä
suolaa
mustapippuria
1 pussi perunagnoccheja
Parmesaanikastike
parmesaania
1 prk ranskankermaa
Hienonna sipulit, pilko kesäkurpitsat, paprikat ja munakoiso pieniksi suupaloiksi, raasta parmesaani.
Sekoita ranskankerma ja parmesaani, laita jääkaappiin odottamaan.
Kuullota isolla pannulla tai kattilassa sipuleita, kasviksia ja yrttejä pari minuuttia.
Lisää tomaatit ja vesi, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä kannen alla 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
Lisää gnocchit ja anna poreilla noin 5 minuuttia.
Tarjoile parmesaanikastikkeen kanssa.
Lisää gnocchit ja anna poreilla noin 5 minuuttia.
Tarjoile parmesaanikastikkeen kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti