Lämmin mustapapu-avokado-pastasalaatti

Arkiruokien aatelia, pastan kypsyessä valmistuu kaikki muu.
Kuten aina, kannattaa tehdä vain kypsistä avokadoista. Liian raaka avokado maistuu saippualle, ja sitä me emme halua, emmehän?

4:lle

5 dl pastaa
2 salottisipulia
2-3 valkosipulin kynttä
0,5-1 tuore chili
1 tlk mustapapuja
1 rkl juustokuminaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
2 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta.
Hienonna sipulit ja chili, kuullota hetki. Huuhdo pavut ja lisää pannulle juustokuminan kanssa. Paista muutama minuutti.
Pilko tomaatit ja avokadot.
Valuta kypsä pasta ja sekoita kaikki ainekset tarjoilukulhossa.



Kommentit