Pehmeät kesäkurpitsatacot
Nämä taco-lättyset ovat sen verran pieniä, että voi huoletta syödä useamman 😀 Ja jos teet isomman satsin, niin toimivat ihan hyvin lämmitettyinäkin.
12 kpl
750 g kesäkurpitsaa
suolaa
2 munaa
2 dl parmesaania raastettuna
vajaa 1 dl korppujauhoja
0,5 dl korianteria tai persiljaa
mustapippuria
Raasta parmesaani ja hienonna yrtti.
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi, nosta raaste siivilään ja ripottele sekaan suolaa. Jätä valumaan 10 minuutiksi. Puristele raaste mahdollisimman kuivaksi ja kumoa kulhoon.
Lisää munat, parmesaani, korppujauhot, yrtti ja mustapippuri. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile leivinpaperille parille uunipellille 12 ohutta lettua (halkaisija noin 13 cm).
12 kpl
750 g kesäkurpitsaa
suolaa
2 munaa
2 dl parmesaania raastettuna
vajaa 1 dl korppujauhoja
0,5 dl korianteria tai persiljaa
mustapippuria
Raasta parmesaani ja hienonna yrtti.
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi, nosta raaste siivilään ja ripottele sekaan suolaa. Jätä valumaan 10 minuutiksi. Puristele raaste mahdollisimman kuivaksi ja kumoa kulhoon.
Lisää munat, parmesaani, korppujauhot, yrtti ja mustapippuri. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile leivinpaperille parille uunipellille 12 ohutta lettua (halkaisija noin 13 cm).
Paista 225 C noin 10 min.
Tarjoile mieleistesi täytteiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti