Broileri-pestokääröt, papuja ja tomaattia
Italialaistyyppisessä ruuassa luonnollisesti Italian lipun värit. Tai ainakin ennen kuin voitaikina ruskistuu...
noin 400 g broilerin rintafileitä, minuuttipihvejä tms.
2 valmista voitaikinalevyä
4 rkl pestoa
suolaa
pippuria
1 rasia kirsikkatomaatteja
pari oksaa rosmariinia tai timjamia
vihreitä (pakaste)papuja
1 rkl valkoviinietikkaa
Jos käytät rintafileitä, nuiji niitä vähän ohuemmiksi.
Sulata voitaikinalevyt ja kaulitse ne ohuemmiksi / pidemmiksi. Leikkaa levyt pituussuunnassa 4 suikaleeksi ja sitten suikaleet puoliksi.
Mausta broilerit suolalla ja pippurilla, levitä jokaisen päälle lusikallinen pestoa. Nosta fileet uunipellille.
Kiedo voitaikinasuikaleet broilereiden ympärille, riittää että taitat päädyt alle. Voitele suikaleet öljyllä (tai munalla).
Laita kirsikkatomaatit pieneen uunivuokaan, pirskottele päälle öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vuokaan vielä pari oksaa yrttejä.
Laita broilerit ja tomaatit uuniin (tomaatit ritilälle alatasolle ja broileripelti ylemmäs), paista 220 C noin 20 min.
Keitä vihreitä papuja pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää tomaattivuokaan valkoviinietikka ja broileripellille valunut neste, sekoita kastikkeeksi.
Kommentit
Lähetä kommentti