Pinaattiletut ja jogurtti-juustokastike
Näitä lettuja on syöty sekä tuon jogurtti-juustokastikkeen että ihan paksun jauhelihakastikkeen kanssa, yhtä hyviä olivat.
2 munaa
5 dl maitoa
mustapippuria
suolaa
3 dl vehnäjauhoja
150 g pakastepinaattia
1 rkl ruokaöljyä
Kastike
200 g turkkilaista jogurttia
100 g salaattijuustokuutioita
kurkkua
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
½ dl ruohosipulia
1 valkosipulin kynsi
Tee ensin kastike: raasta kurkku ja valuta kunnolla, hienonna sipulit ja murenna juusto haarukalla.
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
2 munaa
5 dl maitoa
mustapippuria
suolaa
3 dl vehnäjauhoja
150 g pakastepinaattia
1 rkl ruokaöljyä
Kastike
200 g turkkilaista jogurttia
100 g salaattijuustokuutioita
kurkkua
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
½ dl ruohosipulia
1 valkosipulin kynsi
Tee ensin kastike: raasta kurkku ja valuta kunnolla, hienonna sipulit ja murenna juusto haarukalla.
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
Sulata pinaatti.
Vatkaa munat rikki, lisää maito ja mausteet. Lisää jauhot vähitellen vatkaten. Lisää pinaatti ja öljy.
Anna taikinan seistä 30 min.Paista letut voissa ohukais- tai paistinpannulla.
Kommentit
Lähetä kommentti