Reuben sandwich

Tässäpä lämpimien voileipien aatelia, kuuluu meidän vakiokalustoon. 
Alkuperäisissä jenkkiversioissa (ja nettikuvissa) suolalihaa on moninkertainen määrä, tämä ohje on sen suhteen sanoisinko järkevä. Mikäänhän ei estä pistämästä lihaa ja juustoa enemmänkin.

4 kpl

8 viipaletta paahtoleipää
150 g (tai 16 viipaletta) emmentalia
150 g naudan suolalihaa
400 g hapankaalia

Kastike:
1 dl majoneesia
1-2 rkl ketsuppia
1 rkl raastettua piparjuurta
1 tl worchestershire-kastiketta
suolaa
mustapippuria

Huuhtele hapankaali, puristele vesi pois.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
Voitele paahtoleivät ja aseta 4 kpl voideltu puoli alaspäin uunipellille leivinpaperin päälle.
Jaa puolet juustosta leipäviipaleiden päälle, sen jälkeen puolet lihasta. Lisää hapankaali ja kastike, sekä loput lihasta ja juustosta. Laita päälle viimeiset leipäviipaleet voideltu puoli ylöspäin.
Paista 220 C uunin yläosassa kunnes juusto sulaa ja leipien pintaa ruskistuu kauniisti.
 

Kommentit