Peruna-pinaatti-valkohomejuustopaistos
Tämä on tyypillinen ranskalainen ruoka, jossa maistuvat raaka-aineet, ei niinkään potkua antavat mausteet.
6:lle
1 kg kiinteitä perunoita
2 sipulia
200 g pakastepinaattia
2 dl kuivaa valkoviiniä
200 g ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
300 g valkohomejuustoa
Keitä perunat kypsiksi.
Hienonna sipulit ja kuullota. Lisää pinaatit ja paista, kunnes enin neste on haihtunut. Sekoita sipuli-pinaattiseokseen valkoviini, ranskankerma, suola ja pippuri.
6:lle
1 kg kiinteitä perunoita
2 sipulia
200 g pakastepinaattia
2 dl kuivaa valkoviiniä
200 g ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
300 g valkohomejuustoa
Keitä perunat kypsiksi.
Hienonna sipulit ja kuullota. Lisää pinaatit ja paista, kunnes enin neste on haihtunut. Sekoita sipuli-pinaattiseokseen valkoviini, ranskankerma, suola ja pippuri.
Leikkaa perunat sentin viipaleiksi, levitä voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle pinaattiseos.
Viipaloi juusto ja nosta vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
Paista 200 C noin 25 min.
Kommentit
Lähetä kommentti