Halloumi-kasvispihvit

Porkkanoiden ja parsakaalin raastaminen kannattaa hoitaa tehosekoittimella (jos sellainen on), säästää voimia ja siivoamista. Parsakaalin raastamisesta tavallisella raastimella tuli ainakin meillä ihan hulvaton sotku, sitä vihreää murua oli joka paikassa.
Armaani mukaan nämä maistuvat paremmilta kuin tuoksuvat, tuoksu on kuulema kasvisruokamainen 😂

noin 20 kpl

250 g porkkanaa
250 g parsakaalia
250 g halloumia
2 munaa
tuoretta tai kuivattua minttua
tuoretta tai kuivattua timjamia
mustapippuria

Raasta porkkanat ja parsakaali varsineen karkeaksi raasteeksi. Raasta myös halloumi.
Sekoita raasteet keskenään ja lisää joukkoon munat ja mausteet.
Nosta taikinaa paistin- tai lettupannulle ja paista pihvejä noin 4 minuuttia / puoli.

Tarjoile esim. tsatsikin kanssa.


Kommentit