Chorizo-carbonara

Vähän erilainen carbonara.
Voit käyttää raakamakkaraakin, sitä täytyy vain paistaa vähän pidempään.

4:lle

300 g pastaa
100 g chorizoa
mustapippuria
rosmariinia
1 tuore chili
4 valkosipulin kynttä
1 muna
3 rkl jugurttia
suolaa
1-2 dl raastettua parmesaania
sitruunan mehua

Viipaloi chorizo, pilko chili ja valkosipuli.
Keitä pasta.
Paista makkaraviipaleita isolla pannulla, lisää mausteet, chili ja valkosipuli. Paista vielä hetki.
Riko kulhoon muna, sekoita joukkoon jugurtti, suolaa ja pippuria sekä parmesaaniraaste, sekoita. Purista sekaan vähän sitruunan mehua.
Lisää makkarapannulle loraus pastan keitinvettä.
Valuta pasta ja lisää pannulle, sekoita mukaan munaseos.




Kommentit