Pilkulliset kesäkurpitsapihvit
Valurautaisella lettupannulla näistä tulee ihan parhaita.
16 kpl
noin 800 g kesäkurpitsaa
2 rkl pellavansiemeniä
2 rkl vettä
200 g raejuustoa
100 g (pakaste)maissia
0,5 dl mannaryynejä
oreganoa tai muita yrttimausteita
suolaa
mustapippuria
2 munaa
Raasta kesäkurpitsat karkealla terällä, laita siivilään ja sekoita raasteeseen suolaa. Anna valua 30 min.
Laita pellavansiemenet ja vesi kulhoon, anna turvota 30 min.
Valuta tarvittaessa raejuusto ja sulatettu maissi.
Purista kurpitsaraaste mahdollisimman kuivaksi ja laita kulhoon. Lisää pellavansiemenet, raejuusto, maissi, mannaryynit ja mausteet, sekoita. Lisää munat, sekoita ja laita jääkaappiin 30-60 min.
Paista pihvit öljyssä paistin- tai lettupannulla molemmin puolin, yhteensä 8-10 min.
16 kpl
noin 800 g kesäkurpitsaa
2 rkl pellavansiemeniä
2 rkl vettä
200 g raejuustoa
100 g (pakaste)maissia
0,5 dl mannaryynejä
oreganoa tai muita yrttimausteita
suolaa
mustapippuria
2 munaa
Raasta kesäkurpitsat karkealla terällä, laita siivilään ja sekoita raasteeseen suolaa. Anna valua 30 min.
Laita pellavansiemenet ja vesi kulhoon, anna turvota 30 min.
Valuta tarvittaessa raejuusto ja sulatettu maissi.
Purista kurpitsaraaste mahdollisimman kuivaksi ja laita kulhoon. Lisää pellavansiemenet, raejuusto, maissi, mannaryynit ja mausteet, sekoita. Lisää munat, sekoita ja laita jääkaappiin 30-60 min.
Paista pihvit öljyssä paistin- tai lettupannulla molemmin puolin, yhteensä 8-10 min.
Kommentit
Lähetä kommentti