Punajuuri-jauhelihapasta

Olen jättänyt punajuuren yleensä aika rouheaksi, mielestäni saa olla purutuntumaa. Ei ihan soseeksi vetämisessäkään mitään väärää ole, kukin mieltymyksensä mukaan.
Lihattoman version tästäkin saa Muru- tai Mifu-jauhiksella tai soijarouheella..

4:lle

300 g penne- tms. pastaa
300 g säilöttyä punajuurta
1 dl vettä
400 g jauhelihaa
125 g sinihomejuustoa
suolaa
mustapippuria
2 rkl pinjansiemeniä

Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla ja jätä sivuun.
Valuta punajuuret. Soseuta ne sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa veden kanssa.
Keitä pasta.
Ruskista jauheliha, lisää punajuurisose, puolet sinihomejuustosta, suola ja mustapippuri. Hauduta muutama minuutti.
Valuta pasta ja lisää kastikkeen sekaan.
Koristele lopulla sinihomejuustolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. 


Kommentit