Ricotta-fritterit
Pyöräytä pilvenpehmeät pihveroiset esimerkiksi salaatin kaveriksi, tai tekaise simppeli tomaattikastike ja tarjoile uunikasvisten kanssa.
Parmesaania on joskus hulahtanut taikinaan vähän enemmänkin 😉
4:lle
400 g ricottaa
1 sitruuna
suolaa
mustapippuria
1 tl muskottipähkinää
1 muna
reilu 1 rkl vehnäjauhoja
50 g parmesaania
Raasta sitruunan kuori ja parmesaani.
Sekoita kaikki ainekset löysähköksi taikinaksi.
Nostele ruokalusikalla ”kikkareita” paistinpannulle, paista muutama minuutti / puoli. Käännä vain kerran äläkä muutenkaan näpelöi frittereitä paistamisen aikana.
Parmesaania on joskus hulahtanut taikinaan vähän enemmänkin 😉
4:lle
400 g ricottaa
1 sitruuna
suolaa
mustapippuria
1 tl muskottipähkinää
1 muna
reilu 1 rkl vehnäjauhoja
50 g parmesaania
Raasta sitruunan kuori ja parmesaani.
Sekoita kaikki ainekset löysähköksi taikinaksi.
Nostele ruokalusikalla ”kikkareita” paistinpannulle, paista muutama minuutti / puoli. Käännä vain kerran äläkä muutenkaan näpelöi frittereitä paistamisen aikana.
Kuvassa on frittereiden kanssa mustapapu-porkkanasalaatti.
Kommentit
Lähetä kommentti