Porkkanafritterit
Ensimmäinen toiveresepti: helpot kasvispihvit, jotka kestävät mainiosti lämmittämisen mikrossa. Jos siis jaksat paistella, niin tee kerralla reilumpikin satsi.
4:lle
400 g porkkanoita
1 sipuli tai pari salottisipulia
2 valkosipulin kynttä
150 g fetaa
vajaa 1 dl vehnäjauhoja
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria
2 munaa
Raasta porkkanat, purista enin vesi pois. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Murenna fetajuusto ja hienonna basilika.
Lisää porkkanaraasteeseen sipuli ja valkosipuli, murennettu feta, jauhot, basilika ja mausteet.
Vatkaa munia vähän haarukalla, lisää raasteeseen ja sekoita hyvin.
Nosta taikinaa parilla lusikalla pannulle keoiksi ja tasoittele pihveiksi. Paista molemmin puolin 3-4 min.
Tarjoile esim. jugurttikastikkeen kanssa (sekoita 300 g turkkilaista jugurttia ja 2 rkl pestoa tai jotain muuta maustekastiketta).
4:lle
400 g porkkanoita
1 sipuli tai pari salottisipulia
2 valkosipulin kynttä
150 g fetaa
vajaa 1 dl vehnäjauhoja
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria
2 munaa
Raasta porkkanat, purista enin vesi pois. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Murenna fetajuusto ja hienonna basilika.
Lisää porkkanaraasteeseen sipuli ja valkosipuli, murennettu feta, jauhot, basilika ja mausteet.
Vatkaa munia vähän haarukalla, lisää raasteeseen ja sekoita hyvin.
Nosta taikinaa parilla lusikalla pannulle keoiksi ja tasoittele pihveiksi. Paista molemmin puolin 3-4 min.
Tarjoile esim. jugurttikastikkeen kanssa (sekoita 300 g turkkilaista jugurttia ja 2 rkl pestoa tai jotain muuta maustekastiketta).
Kommentit
Lähetä kommentti