Mustapapu-porkkanasalaatti
Tässäpä uuden blogini ensimmäinen resepti. Ei ole välttämättä se kaikkein paras, mutta aika lähellä kuitenkin. Ja toimii muuten sekä lämpimänä että kylmänä.
4:lle
500 g porkkanoita
2-3 valkosipulin kynttä
1 pieni (puna)sipuli tai pari salottisipulia
1,5 tl savupaprikajauhetta
suolaa
1 tlk mustapapuja
1 punainen chili
1 rkl limen mehua
0,5 dl tuoretta lehtipersiljaa
mustapippuria
pussillinen babypinaattia
200 g fetajuustoa
Leikkaa porkkanat lohkoiksi ja paista öljyssä pannulla noin 10 min, kunnes ne hieman pehmenevät.
Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli, savupaprikajauhe ja suola.
Huuhtele mustapavut kylmällä vedellä ja valuta.
Lisää porkkanoiden joukkoon pavut, hienonnettu chili, limen mehu, hienonnettu persilja ja pippuri. Anna maustua hetki.
Suikaloi pinaatti, levitä tarjoiluvadille tai lautasille ja lisää päälle mustapapu-porkkanaseos. Murustele pinnalle fetajuustoa.
4:lle
500 g porkkanoita
2-3 valkosipulin kynttä
1 pieni (puna)sipuli tai pari salottisipulia
1,5 tl savupaprikajauhetta
suolaa
1 tlk mustapapuja
1 punainen chili
1 rkl limen mehua
0,5 dl tuoretta lehtipersiljaa
mustapippuria
pussillinen babypinaattia
200 g fetajuustoa
Leikkaa porkkanat lohkoiksi ja paista öljyssä pannulla noin 10 min, kunnes ne hieman pehmenevät.
Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli, savupaprikajauhe ja suola.
Huuhtele mustapavut kylmällä vedellä ja valuta.
Lisää porkkanoiden joukkoon pavut, hienonnettu chili, limen mehu, hienonnettu persilja ja pippuri. Anna maustua hetki.
Suikaloi pinaatti, levitä tarjoiluvadille tai lautasille ja lisää päälle mustapapu-porkkanaseos. Murustele pinnalle fetajuustoa.
Kuvassa on salaatin kanssa ricotta-frittereitä, joiden ohjeen lisään tänne myöhemmin.
Kommentit
Lähetä kommentti