Kahden kaalin nuudelit
Tämä ohje on omaan makuun muokattu Jamie Oliverilta.
4:lle
1 rkl inkivääritahnaa
2 valkosipulin kynttä
2 rkl soijaa
3 rkl (riisiviini)etikkaa
3 rkl (seesami)öljyä
mustapippuria
suolaa
½ kiinankaali
500 g parsakaalia
250 g nuudeleita
200 g sokeriherneen palkoja
4 munaa
chilikastiketta
Hienonna valkosipulin kynnet.
Sekoita kulhossa inkivääritahna, hienonnettu valkosipuli, soija, etikka, öljy ja pippuri kastikkeeksi.
Suikaloi kiinankaali ja paloittele parsakaali sopiviksi suupaloiksi.
Kiehauta suuressa kattilassa vettä, lisää suolaa, kaalit ja nuudelit. Keitä muutama minuutti kunnes nuudelit ovat melkein kypsiä, ja lisää herneenpalot. Keitä vielä noin minuutti, valuta ja kaada kulhoon kastikkeen sekaan. Sekoita huolellisesti.
Paista kaalien ja nuudeleiden kypsyessä kananmunat mieleiseksesi.
Tarjoile nuudelit munien ja tulisen chilikastikkeen kanssa.
Tuorettakin inkivääriä voi toki käyttää, mutta itse suosin valmista tahnaa sen helppouden vuoksi.
Parsakaalia ja herneenpalkoja löytyy pakastealtaastakin, toimivat yhtä hyvin kuin tuoretavara.
Jos on kunnon nälkä niin paista pari munaa / syöjä.4:lle
1 rkl inkivääritahnaa
2 valkosipulin kynttä
2 rkl soijaa
3 rkl (riisiviini)etikkaa
3 rkl (seesami)öljyä
mustapippuria
suolaa
½ kiinankaali
500 g parsakaalia
250 g nuudeleita
200 g sokeriherneen palkoja
4 munaa
chilikastiketta
Hienonna valkosipulin kynnet.
Sekoita kulhossa inkivääritahna, hienonnettu valkosipuli, soija, etikka, öljy ja pippuri kastikkeeksi.
Suikaloi kiinankaali ja paloittele parsakaali sopiviksi suupaloiksi.
Kiehauta suuressa kattilassa vettä, lisää suolaa, kaalit ja nuudelit. Keitä muutama minuutti kunnes nuudelit ovat melkein kypsiä, ja lisää herneenpalot. Keitä vielä noin minuutti, valuta ja kaada kulhoon kastikkeen sekaan. Sekoita huolellisesti.
Paista kaalien ja nuudeleiden kypsyessä kananmunat mieleiseksesi.
Tarjoile nuudelit munien ja tulisen chilikastikkeen kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti